Team Aan Zee
Oostvoorne.

Dit is de ploeg waaruit Project: Ride Like a Pro is ontstaan. Door renners niet alleen op beenvermogen te selecteren, maar ook vooral op teamspirit, ontstond er al snel een ploeg die echt samen wilden werken. Samen streven naar verbetering. Wielrennen is teamsport, dat hebben we bij de profs geleerd. Door koersen en trainingen op de zelfde wijze te benaderen als profploeg Team Sunweb kunnen we leren van elkaars fouten, tips delen en bovenal samen genieten van de koers!

TEAM GRAPHICS EVOLUTION
De beginsituatie voor het ontwerp van de team graphics voor Team Aan Zee Oostvoorne is het Gelderblom Sportfysiotherapie logo. Oftewel dé Gelderblom ‘G’. De lijnen, maar vooral de ruimte in het logo vormen de basis voor een patroon.

TEAM RACING STRIPES
Het patroon van lijnen en ruimte vormt de basis voor het uiteindelijke ontwerp. Het ontwerp heeft zo een unieke uitstraling en is uiterst herkenbaar. Bovendien geeft het ontwerp het team de gewenste professionele en krachtige uitstraling. Een ontwerp waarover nagedacht is.

Join the revolution!

Ook jij kan onderdeel worden van Team Aan Zee Oostvoorne. Middels Project: Ride Like a Pro dagen we iedereen uit om te gaan koersen zoals de profs dat doen.

durf jij anders te zijn?

neem contact op.

soohee

creatieve

studio

contact:
+31 (0)6 29 45 30 33
mail@soohee.nl