Soohee!
Creatieve Studio.

Soohee! is de Creatieve Studio van Danny Hartman.
Soohee! werkt samen met moedige organisaties die anders durven te zijn.
Organisaties die niet graag volgen, maar liever voorop lopen. Door uniek te zijn in product en uitstraling creëren ze zo hun eigen groeimogelijkheden.

Waar ik naar streef zijn onderscheidende grafische vormen. Om het doel niet voorbij te streven mag de vorm echter nooit voor de functie gaan. Ik werk in mijn concepten voor branding en ontwerp dan ook vanuit ‘de core’ van een merk. The company behind the brand. Het zijn juist de emotionele en symbolische onderdelen van een merk die mensen binden aan een merk, datgene waarvoor het staat en het bedrijf dat erachter schuilgaat. Na een analyse, met als doel het transparant maken van de organisatie, creëren we strategisch en stap voor stap vanuit de basis een sterk merk. Een sterk merk dat er goed uitziet en ook nog eens de juiste emotie losmaakt. Ik denk en werk daarbij graag van achter naar voor. Dat betekent dat een opdracht nooit los staat van het grote geheel. It’s all part of the masterplan. Voor een goede branding zijn uniformiteit in uitstraling, waarbij er zo min mogelijk ‘wildgroei’ is, een primair doel.

Soul!

Net als in muziek moet een goed ontwerp het juiste gevoel, oftewel ‘soul’ hebben.
Niets mis met een technisch perfect uitgevoerde compositie als het je ding is, maar ik zoek naar meer rock ’n roll. Puur. Emotie. Beleving. Gevoel. Durf. Dus geen doorsnee formats en templates, maar unieke onderscheidende concepten.

Ik werk vanuit een benadering die kunst, design, commercieel denken, kennis, durf, passie en vakmanschap met elkaar combineert. Hierdoor ontstaan onderscheidende branding en design concepten. Soms eigenwijs en altijd de grenzen opzoeken. Niet om eigenwijs te doen, maar om grenzen te verleggen en tot een nog beter resultaat te komen. Ik kom graag met een spannend voorstel of een spraakmakend concept waaraan je zelf nog niet had gedacht. Ik kleur graag buiten de lijnen en bekijk dingen vanuit ander perspectief. Zo ontstaan de beste ideeën en mooiste creaties.

Ik streef naar mooi werk en duurzame waardevolle relaties.
Daarbij laat ik mij leiden door mijn eigen waarden, transparantie en gevoel.

durf jij anders te zijn?

neem contact op.

soohee

creatieve

studio

contact:
+31 (0)6 29 45 30 33
mail@soohee.nl